Mijn allereerste nieuwsbrief!

Geschreven door: Lean Brugmans

26 augustus 2022

  Hoi allemaal,

Het heeft even geduurd maar dit is dan mijn allereerste “nieuwsbrief”.

Wat ik het allerliefste doe is mensen aan het denken zetten en ze te inspireren -en uit te dagen- te gaan  werken en leven op een manier die past bij wie ze ècht zijn. 

En dat help ik ze te ontdekken op basis van hun geboortedatum. 

Huh?   De geboortedatum?
Ik hoor het je al denken en dat snap ik want dat ging mijn petje lang geleden ook te boven. 

Ik heb altijd al wel het gevoel gehad dat er meer was dan wij met ons blote oog kunnen zien maar omdat ik niet ben opgegroeid met spiritualiteit heb ik hier lang niets mee gedaan en vond ik dingen ook al snel “zweverig”.  

Echter, nadat numeroloog Gerrit Jansen mij al jaren geleden “de Paashaas bij de Kerststal” noemde met mijn kantoorbaan.. -met andere woorden dat dat niks voor mij was-… heeft het me nooit meer losgelaten en ben ik me hier de afgelopen jaren verder in gaan verdiepen, en holy moly, daar is een wereld opengegaan.  

En ik blijf het nog steeds ongelooflijk vinden maar ik herken me echt in alles en zo ook iedereen die hiermee in aanraking komt. 

De afgelopen jaren heb ik veel bevestiging gekregen van wat ik diep van binnen eigenlijk al wel wist…(ik dacht dat ik niet normaal was, maar nu weet ik dat ik dat ook nooit zal worden, haha) … zijn er ook heel veel kwartjes gevallen en is het me steeds duidelijker geworden waarom dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen. 

Mensen kunnen bij mij terecht voor een (online) 1 op1 sessie en daarnaast organiseer ik regelmatig van alles met mensen waar ik veel van geleerd heb en/of die mij heel veel geholpen en gebracht hebben.

Heb je je vakantie er -bijna- op zitten en heb je totaal geen zin om weer aan het werk te gaan?
Zou je wel iets anders willen gaan doen maar heb je echt geen idee wat je dan zou willen of waar je goed in bent? 

Laat je geboortedatum dan eens ontcijferen en doe mee met een 1-daagse “reset” (Access Bars) cursus.
Dit kan je echt heel veel duidelijk maken en een positieve wending aan je leven geven. 

Je geboortedatum geeft je inzichten in wie je van nature bent en een resetcursus helpt je om alles los te laten wat je niet bent. 
Zonder dat je hoeft te weten of te benoemen wat je tegenhoudt of dwars zit. 

In september staat er op de agenda in Vorstenbosch ;
Zaterdag 3 september    ;   Access Bars cursus met Maartje Geverinck
Donderdag 8 september ;   Numerologiecursus (dag 1 van 2) met Theo Jeukens
Woensdag 14 september;   Numerologie ochtend met Gerrit Jansen
Donderdag 22 september;  Numerologiecursus (dag 2 van 2) met Theo Jeukens 

Meer info hierover in de agenda op mijn website.

En mocht je meer willen weten, stuur een mailtje naar info@leanbrugmans.nl of een whatsapp naar 06-82089543

Wie weet tot binnenkort !

Hartelijke groeten,
Lean Brugmans

 

Gerelateerde berichten

Numerologie

Numerologie

Over missiesnumeroscopen,en het ontcijferen van geboortenamen 1 getal zegt meer dan 1000 woorden Het blijft...

Lees meer
Gelukkig Nieuwjaar ! 

Gelukkig Nieuwjaar ! 

Ik wens je veel geluk, goede gezondheid, en plezier bij alles wat je doet En ik wens je ook dat je nog meer mag gaan...

Lees meer
21 december 

21 december 

De kortste dag van het jaar  Winterzonnewende Mooie tijd om terug te blikkenEn vooruit te kijken  2023 Een...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This