Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg

Iets wat het hoofd niet kan begrijpen wordt al snel zweverig genoemd.
En mijn hoofd vindt het ook nog steeds onwaarschijnlijk wat er allemaal in een geboortedatum te lezen staat, maar omdat ik mezelf in alles herken, kan ik er ook niet meer onderuit.

Iets over mij

Ik had altijd al het gevoel dat er “meer”  was dan wij met ons blote oog konden zien, maar los van af en toe naar een spirituele avond gaan of een workshop volgen deed ik daar niks mee.   Maar nadat ons pap overleed in 2012 werd ik nog nieuwsgieriger en ben ik me meer bezig gaan houden met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording en daarmee ging er een hele nieuwe wereld open. 

Een wereld waarmee ik graag zoveel mogelijk mensen kennis wil laten maken,  omdat het je veel inzichten kan geven en kan helpen bij alles in je leven. 

Daarnaast hou ik van het boerenleven en van de transportwereld, in het bijzonder veetransport. Dat zit in mijn bloed en dat loopt ook als een rode draad door mijn leven.

Verder ben ik (meestal) 🙂 enthousiast. Praat, denk en doe ik snel.
Hou ik van levensverhalen, van onderweg zijn, letterlijk en figuurlijk. Van mooie gesprekken, de zee, wandelen, van Nescafé Gold koffie en 85% chocola.

Geen bloemetjes en bijtjes

Ik ben niet van de bloemetjes en de bijtjes.
Gas erop en nie miepen en niet lullen maar poetsen!

Want als je verandering wilt zul je (met je) zelf aan de slag moeten, zo simpel is het naar mijn idee. Numeroloog Theo zei ooit:

“Als je eenmaal bij Lean bent geweest, wordt je leven daarna nooit meer hetzelfde”

Hou dat in je achterhoofd mocht je met mij willen werken 🙂

Ga je gas geven of laat je er liever gras over groeien?

Pin It on Pinterest