Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bodyproces workshop met Maartje Geverinck / Go-Fit

16 december 2022 @ 19:30 - 22:30

โ‚ฌ80
๐—š๐—ผ๐—™๐—ถ๐˜ย ๐Ÿ€
Bodyproces
In de samenleving worden oprechte vraagstukken en nadelige bij-effecten omtrent C uitgespeeld.
Het lichaamsproces wat we deze avond behandelen is SPECIAAL ontworpen om je lichaam & geest hiermee andere mogelijkheden en meer gemak te geven.
Ze zijn in te zetten bij aanhoudende, zeurende bijwerkingen door C-virus รณf door de prikken, zoals: hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, vermoeidheid, niet lekker voelen, misselijkheid, rillingen, etc.
Het proces geeft ook meer gemak bij al het andere aan mindcontrol, spanning, onzekerheid en (twee)strijd wat deze tijd met zich meebrengt.
Of je nou gevaxt bent of niet.
Het raakt ons allemaalโ€ฆ
— Hoe blijf je bij jezelf en wat vertelt de eigen-wijsheid van je lichaam? Hoe kom in je in dieper contact met wat je lichaam je probeert te vertellen? Wat is er nodig voor heling & genezing? Wat kunnen onze lichamen (ongeacht gemaakte keuzes) betekenen en bijdragen aan een betere toekomst? Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

๐—๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—น
De lichaamsprocessen van Access Consciousnessยฎ zijn in de wereld gezet om dynamische verandering te creรซren in korte tijd. Ze bevrijden je van diepgewortelde overtuigingen en patronen. Je leert werken met het zelfgenezend vermogen middels zachte aanraking van punten op het lichaam. Ieder lichaamsproces omvat een unieke thema en draagt bij aan meer ontspanning, bewustzijn, heling, mogelijkheden. En ze zijn heerlijk om te geven en ontvangen! Daarnaast reikt Maartje praktische handvatten die helpend zijn om met meer lucht en licht door het leven te gaan. Na deelname ontvang je een certificaat en kan je als Body Process Practitioner sessies geven aan jezelf en anderen.

NB. Deze workshop is voor iedereen, jong en oud, toegankelijk. Je hoeft geen ervaring of kennis te hebben van lichaamswerk of van Access Consciousnessยฎ.

๐˜ž๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ?

Maartje

๐——๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ: Vrijdag 16 december 2022
๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ: 19.30 – 22.30 uur
๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€: Vorstenbosch
๐—™๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ: Maartje Geverinck
๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด: 80 euro.ย  Dit is inclusief lesmateriaal, zoet en zout, certificaat, audio-opnames.

Gegevens

Datum:
16 december 2022
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
โ‚ฌ80

Locatie

Vorstenbosch

Pin It on Pinterest