Laden Evenementen

« Alle Evenementen

2-daagse numerologiecursus met Gerrit Jansen op 22 mei en 6 juni

22 mei @ 10:00 - 16:00

€280,00

Gerrit Jansen is degene die mij al heel wat jaren geleden -aan de hand van mijn geboortedatum- de “Paashaas bij de Kerststal” noemde met mijn kantoorbaan.

Met andere woorden.. dit was toch niks voor mij?

Daar geloofde ik op dat moment niks van maar hij zei wel wat andere dingen waarin ik me herkende en vanaf dat moment heeft het me niet meer losgelaten en ben ik me verder gaan verdiepen in de getallen en in mezelf.

En pas de afgelopen jaren ben ik gaan snappen wat hij toen al bedoelde.

Af en toe komt hij voor een ochtend of avond om mensen wat persoonlijks mee te geven en regelmatig komt hij ook voor een 2-daagse cursus om overal wat verder op in te kunnen gaan.

Tijdens een cursus gaat hij wat verder in op je missie, en de getallen die je mee hebt gekregen om deze uit te kunnen voeren.  Er wordt ook gekeken naar  je zielsgetal, je uitstraling, sleutelgetal, persoonlijk jaar- en maandgetal, getallen van erfelijke ondersteuning en nog veel meer.

Je geboortedatum geeft inzicht over je doel, je missie, je uitdagingen in het leven.

En je geboortenamen geven inzicht over je werkelijke ik, je kern.  Tijdens de cursus worden deze ook berekend en krijgt iedereen ook steeds wat persoonlijks mee.

 

 

De kosten voor de 2-daagse cursus zijn 280 euro.

Deel 1 op woensdag 22 mei 2024

Deel 2 op donderdag 6 juni 2024

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€280,00

Locatie

Vorstenbosch

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
2-daagse numerologiecursus
2-daagse numerologiecursus met Gerrit Jansen
280,00
5 beschikbaar

Pin It on Pinterest